Bestuur

Het bestuur van de ALAEU bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter en registrar   Carolien van Beek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Penningmeester     Aschwin Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris   Anna Jeziorowska Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Communicatie    Inge Korevaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Algemeen bestuurslid   Mario Doornenbal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
         
         
Geen bestuurslid:        
Compliance Officer   Roy Braken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor het melden van klachten en overtredingen
Secretariaat   Joke Bentvelsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor het insturen van gezondheidsuitslagen, vragen over nestregistraties etc.

 

 Algemene berichten aan het bestuur kunt u sturen middels het contactformulier onder het kopje Stuur een bericht

 

logo alaeu zonder jaartal